(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Etsimme teollisuusalan asiakkaallemme Ylöjärvelle tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus teknologia-alan työehtosopimuksen mukaan. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Edellytämme sinulta reipasta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, sillä työ on fyysisesti kuormittavaa ja työvaiheissa ollaan myös tekemisissä voimakkaiden hajujen kanssa. Olet toimeentarttuva ja sinulla on hyvät kädentaidot. Hyvä laatu on sinulle tärkeää tekemisessäsi.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen kokoonpanotehtävistä. Työkokemuksesi voi olla myös esimerkiksi rakennusalalta tai muunlaisista teollisuuden tehtävistä. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön, jos asut Ylöjärven ulkopuolella.

Työ on elementtien kokoonpanotehtäviä tuotannossa erilaisia käsi- ja ilmanpainetyökaluja käyttäen. Työtä tehdään pareittain.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omia taitojasi alan ammattilaisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040-5851920. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemus mahdollisimman pian.