(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa Ylöjärvelle.

Tehtävä sisältää metallituotteiden kokoonpanoa. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan reipasta asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä halua oppia uutta.

Aiempi tuotantotyö- tai kokoonpanokokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä pärjää tekijä jolla on kokemusta perustyökaluista sekä paineilma- ja akkutyökalujen käytöstä.

Työaika on arkisin klo 7-15.30 ja palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteena ja jatkossa on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön asiakasyrityksemme kirjoilla. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.