(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija Ylöjärvelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle elementtien valutuotantoon työntekijöitä. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa ma-pe välillä, valmius myös 2-vuoroon toivotaan. Työstä maksetaan kokemustasi vastaava palkkaus. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena pitkälle kevääseen ja mahdollisimman pian. Yrityksessä voi olla mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen kevään jälkeen.

Työnkuva:

Elementtien runkojen valmistamista, elementtien kokoonpanoa, varustelua, viimeistelyä ja pakkaamista. Kuvien pohjalta toteutettujen kappaleiden kokoonpanossa hahmotyskyky ja maalaisjärki ovat edellytyksiä. Työtä tehdään pääasiassa käsin perinteisiä käsi-, paineilma- ja sähkötyökaluja apuna käyttäen. Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisesti elementtien valmistuksen eri vaiheisiin. Työtä tehdään päasiassa parityönä, joten tulet saamaan kattavan perehdytyksen kokeneemmalta työparilta.

Odotamme sinulta:

Hyviä kädentaitoja.
Työkalujen käyttökokemusta ja varmuutta nopeaan työskentelyyn.
Maalaisjärkeä ja hyvää hahmotuskykyä.
Ennen kaikkea kovaa asennetta ja halua kehittyä!

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi pian ja kerro meille osaamisesi. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Lisätietoja Adeccolta antaa Jani Karjalainen 050 4444480 / jani.karjalainen@adecco.fi