(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaalla ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää kokoonpanijaa!

Työnkuvaan kuuluu erilaisten mekaanisten kokoonpanojen tekeminen. Tuotteiden valmistaminen edellyttää huolellista ja tarkkaa työotetta. Työssä korostuu tarkka ohjeiden noudattaminen. Haemme henkilöä, jolla on työmotivaatio huipussaan ja aitoa kiinnostusta elektroniseen kokoonpanotyöhön. Jos olet näppärä sormistasi ja sisäistät ohjeita vaivatta sekä omaat halun työskennellä edistyksellisessä työympäristössä, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Emme edellytä aiempaa kokemusta taikka koulutusta. Toki vastaavat kokemukset sekä soveltuva ammatillinen koulutus, kuten elektroniikka-asentaja tai kelloseppä, katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissä ja asenne on kunnossa! Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen jouluun 2018 asti, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työtä tehdään huipputyöympäristössä Vantaan Koivuhaassa. Työ on kokoaikainen päivätyö (8-16). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Kokoonpanija Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
1-2 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.11.2018 mennessä.