(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaalla ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää kokoonpanijaa Vantaalle!

Pääasiallisena työtehtävänäsi ovat asiakkaamme huippulaadukkaiden tuotteiden, mm. pumppujen, kokoonpanotyöt. Työ vaatii tarkkuutta ja laadukasta työn jälkeä. Haemme henkilöä, jolla on työmotivaatio huipussaan ja aitoa kiinnostusta teollisuuden kokoonpanotyöhön. Jos olet näppärä sormistasi ja sisäistät ohjeita vaivatta sekä omaat halun työskennellä edistyksellisessä työympäristössä, olet hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kokoonpanotöistä, mutta se ei ole edellytys. Myös muut esim. asennustyöt tai rakennusalantyöt katsotaan eduksi. Tiettyä koulutusta ei edellytetä vaan soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen marraskuulle 2018, jonka jälkeen katsotaan todennäköinen jatko. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään huipputyöympäristössä Vantaan Hakkilassa. Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö (aamuvuorossa liukuma 6.00-7.30 – 14.00-15.30 ja iltavuoro kiinteä 14-22.). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Kokoonpanija Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
1-2 kk, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.09.2018 mennessä.