(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaalla ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää kokoonpanijaa huipputyöympäristöön!

Pääasiallisena työtehtävänäsi ovat asiakkaamme huippulaadukkaiden tuotteiden, mm. pumppujen, kokoonpanotyöt. Työ vaatii tarkkuutta ja laadukasta työn jälkeä. Haemme henkilöä, jolla on työmotivaatio huipussaan ja aitoa kiinnostusta teollisuuden kokoonpanotyöhön. Jos olet näppärä sormistasi ja sisäistät ohjeita vaivatta sekä omaat halun työskennellä edistyksellisessä työympäristössä, olet hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Emme edellytä aiempaa kokemusta taikka koulutusta. Toki vastaavat kokemukset sekä soveltuva ammatillinen koulutus, kuten elektroniikka-asentaja tai kelloseppä, katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissä ja asenne on kunnossa! Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen toukokuun puoleen väliin, jonka jälkeen katsotaan todennäköinen jatko. Työn alkaa mahdollisimman pian. Työtä tehdään huipputyöympäristössä Vantaan Hakkilassa. Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö (aamuvuorossa liukuma 6.00-7.30 – 14.00-15.30 ja iltavuoro kiinteä 14-22.). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Kokoonpanija Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
2-3 kk, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.02.2018 mennessä.