(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija Vantaalle! (kesätyömahdollisuus)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaalla ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää kokoonpanijaa Vantaalle!

Pääasiallisena työtehtävänäsi ovat asiakkaamme huippulaadukkaiden tuotteiden, mm. pumppujen, kokoonpanotyöt. Työ vaatii tarkkuutta ja laadukasta työn jälkeä. Haemme henkilöä, jolla on työmotivaatio huipussaan ja aitoa kiinnostusta teollisuuden kokoonpanotyöhön. Jos olet näppärä sormistasi ja sisäistät ohjeita vaivatta sekä omaat halun työskennellä edistyksellisessä työympäristössä, olet hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Myös muut esim. asennustyöt tai rakennusalantyöt katsotaan eduksi. Tiettyä koulutusta ei edellytetä vaan soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen elokuun 2018 loppuun asti, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Työ alkaa viimeistään kesäkuun alussa, mielellään vielä toukokuun lopulla. Työtä tehdään huipputyöympäristössä Vantaan Hakkilassa. Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö (aamuvuorossa liukuma 6.00-7.30 – 14.00-15.30 ja iltavuoro kiinteä 14-22.). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Kokoonpanija Vantaalle!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
3 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.05.2018 mennessä.