(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, TMT Malinen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

TMT on perinteikäs päällirakenneteollisuuden toimittaja, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita komponentteja kuljetusvälineteollisuudelle. Yritys on toiminut jo vuodesta 1958 asiakkaidensa parhaaksi. Laajan oman tuotannon lisäksi TMT on luonut kansainvälisen yhteistyöverkoston varmistamaan asiakkailleen kattavan palvelukokonaisuuden.

Etsimme nyt TMT. Malinen Oy:lle ahkeraa KOKOONPANIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat metallin kokoonpanoa ja työstöä. Sinulla on aktiivinen ja ahkera työote sekä motivoitunut asenne työntekoon. Sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä. Eduksi katsomme osaamisen ohutlevyn työstöstä!

Olet huolellinen, tarkka ja ripeä työssäsi, sekä omaat reippaan ja tekevän asenteen. Alan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole ehdoton.

Työsuhde tehdään vuoden loppuun asti, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuus jatkaa  asiakasyrityksen kirjoilla. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi