(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija terveysteknologiateollisuuteen
Thermo Fisher Scientific Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme Thermo Fisher Scientific Oy:lle ahkeria ja sormistaan näppäriä työntekijöitä kokoonpanijan työtehtäviin. Työtä tehdään kokopäiväisesti päivävuorossa Vantaalla sijaitsevassa tuotantolaitoksessa.
Työsuhteen on määrä alkaa elokuun aikana, ja on kestoltaan määräaikainen vuoden loppuun asti.

Tehtävässä pääset toimimaan tarkkuutta ja vastuullisuutta vaativissa terveysteknologialaitteiden kokoonpanotehtävissä. Tehtäviin suoritetaan asianmukainen perehdytys, joten tehtävään ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Työtehtävän vastuualueena on nesteannostelukasettien kokoonpanotehtävät, ja arvostamme sinulta tarkkaa sekä järjestelmällistä työotetta. Lisäksi toivomme hakijalta vastuullisuutta sekä positiivista tiimipelaajan asennetta.

Tarjoamme sinulle rutiininomaisen toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin tehtäviin. Lisäksi tarjoamme työntekijöille liukuvan työajan ja kuntosalin käyttömahdollisuuden yrityksen tiloissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ja haluat päästä työskentelemään osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Paikat tullaan siis täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä henkilöstökonsultti Tommi Puustiseen, tommi.puustinen@barona.fi.