(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Etsimme asiakkaallemme kokoonpanotyöntekijää metalliteollisuuteen

Kokoonpanijan työ

Työ sisältää erilaisten metallista valmistettujen tuotteiden kokoonpanoa. Lopputuotteiden koot vaihtelevat pienistä keskisuuriin. Välillä työhön voi kuulua myös pienimuotoisia metallintyöstötehtäviä sekä elektroniikkaosien testausta. Työpaikka sijaitsee alle 20 km päässä Jyväskylän keskustasta. Työtä tehdään 2-vuorossa maanantaista perjantaihin.

Millainen työntekijä etsinnässä?

Onko sinulla asenne kohdallaan ja reippaat sekä näppärät sormet? Maltatko kuunnella ohjeita ja sisäistät oppimasi käytännön tekemiseen? Koetko, että viihdyt työssä, joka vaatii pitkäjänteisyyttä ja huolellisuutta? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Aiemmasta kokemuksesta metallialalta on hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys. Elektroniikan ymmärrys on pelkkää plussaa.

Mitä työ tarjoaa?

Tässä työssä pääset työskentelemään viihtyisässä ja ergonomisessa työpaikassa kotimaisessa vakavaraisessa yrityksessä. Palkka määritellään teknologiateollisuuden tes:n mukaan aiemman osaamisen perusteella. Työhösi saat hyvän perehdytyksen alan ammattilaisilta.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Vinkkaa paikasta myös kaverillesi, sillä tehtävään saatetaan tarvita useampikin henkilö. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian. Lisää tietoja yrityksestä ja työtehtävästä saat työhaastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967