Kokoonpanija teollisuuteen Keravalle
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä on sinulle töitä tarjolla.

Etsimme asiakkaallemme Keravalle uusia työntekijöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena Baronan kanssa. Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa asiakkaamme tuotantotiloissa Keravalla. Haastavan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä. Aiempi kokemus tuotannon töistä, sekä tekniset ammattiopinnot ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on tarkka työskentelyote, erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi myös baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510124
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo, Pornainen