(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme kokoonpanijoita Tampereelle. 

Tehtäviin kuuluu metallituotteiden kokoonpanoa. Työssä edellytetään jonkin verran kokemusta kokoonpanotyöstä ja perustyökalujen käytöstä sekä teknisten piirustusten lukutaitoa.

Toivomme tehtävään valittavilta henkilöiltä hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta työtä kohtaan.  

Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30  ja hakijoilta toivotaan myös valmiutta 2-vuorotyöhön. Työt alkavat marraskuun alussa ja kestävät helmikuun 2020 loppuun. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 443 0350 tai noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.