(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija taajuusmuuttajat
ABB Oy Drives

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haemme nyt yhteystyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen kokoonpanijaa taajuusmuuttajien pariin. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Työnäsi on taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanotyöt. Työskentelet osana tiimiä ja valmistus on jaettu eri työvaiheisiin, jossa jokaisella työntekijällä on selkeästi määritelty roolinsa.

Työtehtävissä menestyäksesi, toivomme että omaat ammatillisen koulutuksen soveltuvilta aloilta (ICT-, elektroniikka-, automaatio- tai sähköasentaja). Tehtäviin koulutetaan, joten aiempaa kokemusta kokoonpanotöistä ei edellytetä, työtehtävät soveltuvat siis myös työuransa alussa oleville kokoonpanotöistä kiinnostuneille asentajille. Mikäli omaat aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hae silti rohkeasti, sillä työtehtäviä on mahdollista muokata osaamisen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat oppia uusia asioita ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua. Kommunikoit hyvin suomeksi, sillä koulutus tapahtuu suomeksi. Tekijää haetaan tällä hetkellä pääsääntöisesti päivä- ja kaksivuoroon.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Pääset työskentelemään hyvissä työolosuhteissa ja saat osaavien kollegojen täyden tuen. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä, arvostamme valmiutta vuorotyöhön. Sinulla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521.