(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, Suomen Vaimennin Oy
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Suomen Vaimennin Oy:lle Järvenpään toimipisteelle raskaan kaluston iskunvaimentimien kokoonpanijaa.

Suomen Vaimennin Oy (SV), on perinteikäs perheyhtiö, jonka liikevaihto on vahvassa kasvussa. Yrityksemme kehittää, valmistaa ja markkinoi raskaiden ajoneuvojen, rautatiekaluston ja teollisuuden iskunvaimentimia, korkeaa laatua arvostaville asiakkailleen. Viennin osuus on n. 80%. Menestyksemme perustuu joustavaan ja tehokkaaseen tuotantoon sekä ennen kaikkea korkeaan laatuun. Yrityksemme on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001, EN 3834 ja EN 15085 laatujärjestelmien mukaisesti. Liity menestyvään joukkoomme ja ota paikkasi eurooppalaisessa menestystarinassa.

Arvostamme aiempaa työkokemusta teollisuudesta tai tekniikan alan ammatillista koulutusta. Tärkeintä tässä tehtävässä on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja motivaatio oppia uutta.

Työtehtävät ovat kokoaikaisessa päivävuorossa. Työt alkavat määräaikaisessa työsuhteessa, mutta hakijalla on erinomainen mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi määräaikaisuuden päätyttyä. Katsomme eduksi mahdollisuuden työskennellä pitkäaikaisesti.

Asianmukaisen perehdytyksen ja koulutuksen lisäksi asiakasyrityksemme tarjoaa modernit tuotantotilat Järvenpäässä. Saat mahdollisuuden työskennellä alalla menestyvässä yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä rohkeasti hakemus, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakemuksen jättäminen ei kestä kauaa!

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse eero.peltola@barona.fi tai puhelimitse 050 448 8064.