(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, sähköala
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme Lehmossa sijaitsevalle asiakkaallemme varustelijoita ja kokoonpanijoita sähkö- ja elektroniikkatuotteiden valmistukseen.

Varustelijan työ pitää sisällään tuotannon alkupään valmistelevia tehtäviä kuten keräilyä, pienimuotoista kasaamista ja pussittamista.

Kokoonpanossa tulet työskentelemään osaamisestasi riippuen joko elektroniikan, johdinsarjojen tai järjestelmäkokoonpanon parissa.

Arvostamme alalle soveltuvaa koulutusta ja työkokemuksen tuomaa ammattitaitoa. Työssä tarvitaan hyvää sorminäppäryyttä, pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja hyvää keskittymiskykyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti parin kuukauden määräaikaisella työsuhteella ja töiden jatkuminen on mahdollista tämän jälkeen. Tarjoamme modernit ja nykyaikaiset työtilat.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.