Kokoonpanija puusepänteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2021

Puusepänteollisuudessa toimivan asiakasyrityksemme henkilöstötarpeet kasvavat edelleen ja etsimmekin jälleen lisäystä kokoonpanijoiden tiimiin Kuopioon.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy aitoa kiinnostusta työskennellä käsityökalujen parissa ja sinulta löytyy hyvä kuvien lukutaito. Odotamme hakijalta puusepän koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta.

Erityisesti arvostamme hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoa kohtaan sekä halua oppia uusia työtehtäviä ja kehittää omaa ammattitaitoa puusepänteollisuuden parissa.

Työtä tehdään päivävuorossa ja tarve on pitkäaikainen, työt alkavat aluksi vuokratyösuhteena, hyvälle tekijälle mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot