(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija päivävuoroon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään elektroniikkalaitteiden kokoopanotöihin? Oletko ryhmätyötaitoinen, näppärä käsistäsi sekä valmis näyttämään kykysi alkuun määräaikaisessa työsuhteessa?

Haemme asiakkaallemme tuotannon operaattoria Vantaalla sijaitsevaan Customization Centeriin päivävuoroon. Töiden arvioitu kesto on ainakin maaliskuun loppuun, mutta hyvin suoritetun työjakson jälkeen pidempikin työsuhde voi olla mahdollinen.

Tehtävänäsi on etäluettavien sähkömittareiden mekaaninen kokoonpano, valmiiden tuotteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpanotöistä sekä sähkö- tai elektroniikka-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin opastetaan ja koulutetaan hyvin. Tärkeintä työssä menestymiseen ovat oikea asenne työtä kohtaan, rutiininsietokyky sekä halu ja kyky oppia uutta. Sujuvan suomen ja/tai ruotsin kielen lisäksi sinulta sujuu myös työskentely englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään työkokemustasi sekä kehittämään ammattitaitoasi osana tiivistä työporukkaa. Työskentely tapahtuu siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan!

Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi