(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija päivävuoroon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Tarkkuutta vaativa elektroniikkakokoonpano, modernit työtilat, hyvä työyhteisö ja säännöllinen päivävuoro. Jos tämä kuulostaa hyvältä, meillä on paikka sinulle!

Haemme Tuusulassa toimivaan, alansa huippuyritykseen osaavia elektroniikkalaitteiden kokoonpanijoita. Kokemuksesi voi olla aikaisemmasta tuotannon kokoonpanotyöstä, tehdastyöstä tai voit olla myös saanut oppisi koulun penkiltä esimerkiksi sähkö- ja elektroniikka-alan opinnoista.

Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta työssä viihtyville ja hyvin menestyville on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Työtä tehdään päivävuorossa.

Yrityksellä on monenlaisia kokoonpanoon liittyviä työtehtäviä tarjolla. Näissä työtehtävissä on hyötyä, jos sinulla on kokemusta juottamisesta, mikroskoopeista tai automaatiokoneista. Suomen kielen taito on työssä pärjäämiselle välttämättömyys. Toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ voi sisältää myös tiimityötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi alansa huippuyritystä. Olet osa hyvää työyhteisöä, jossa tuotannonkehitys ja esimiehet ovat lähellä tuotannon ydintä.

Älä epäröi hakea pikaisesti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi