(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija päivävuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Kiinnostaisiko sinua päästä tutustumaan elektroniikkalaitteiden kokoopanotöihin? Oletko ryhmätyötaitoinen, näppärä käsistäsi sekä valmis näyttämään kykysi alkuun määräaikaisessa työsuhteessa?

Haemme asiakkaallemme Vantaan Koivuhakaan työntekijöitä mekaaniseen kokoonpanotyöhön päivävuoroon. Töiden arvioitu kesto on 29.10. - 21.12., mutta hyvin suoritetun työjakson jälkeen pidempikin työsuhde voi olla mahdollinen.

Tehtävänäsi on sähkömittareiden mekaaninen kokoonpano, valmiiden tuotteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpanotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin opastetaan ja koulutetaan hyvin. Tärkeintä työssä menestymiseen ovat oikea asenne työtä kohtaan, rutiininsietokyky sekä halu ja kyky oppia uutta. Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään työkokemustasi sekä kehittämään ammattitaitoasi, tai tutustumaan sinulle täysin uudenlaiseen alaan. Pääset osaksi pientä ja tiivistä työporukkaa, työskentelemään siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan.

Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi