(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija päivävuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Tarkkuutta vaativa elektroniikkakokoonpano, modernit työtilat, hyvä työyhteisö ja säännöllinen päivävuoro.
Jos tämä kuulostaa hyvältä, meillä on paikka sinulle!

Haemme alansa huippuyritykseen osaavia kokoonpanijoita Uudellemaalle. Kokemuksesi voi olla aikaisemmasta kokoonpanosta, vastaavasta tehdastyöstä tai voit olla myös saanut oppisi koulun penkiltä.

Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta työssä viihtyville ja hyvin menestyville on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Työtä tehdään päivävuorossa.

Yrityksellä on monenlaisia kokoonpanoon liittyviä työtehtäviä tarjolla. Näissä työtehtävissä on hyötyä, jos sinulla on kokemusta juottamisesta, mikroskoopeista tai automaatiokoneista. Nämä tekijät ovat eduksi myös työnhaussa, mutta eivät välttämättömyys. Saat työhön kattavan koulutuksen, joten tärkeintä on asenne ja motivaatio sekä kiinnostus huipputeknologiaan. Suomen kielen taito on työssä pärjäämiselle välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi alansa huippuyritystä. Olet osa hyvää työyhteisöä, jossa tuotannonkehitys ja esimiehet ovat lähellä tuotannon ydintä.

Älä epäröi hakea pikaisesti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi