(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija päivätyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Tarjolla on nyt mielenkiintoinen päivätyö Orimattilassa kokoonpanon parissa.

Työhösi kuuluu koota käsin asiakasyrityksen metalliosista ja puusta valmistettavia tuotteita. Perustyökalut, kuten paineilma- sekä sähkötyökäsikoneiden käyttö on työssäsi arkipäivää, joten katsomme kokemuksen näiden käytöstä tehtävässä ehdottomaksi eduksi. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta jonkinlaisista kokoonpanotehtävistä sekä esimerkiksi puu/metallialan tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työntekoon ja sillä pääsee jo pitkälle.

Tarjolla on käytännönläheinen ja kokoaikainen työ omalla alallaan hyvin menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta, mutta haussa on nimenomaan pidemmäksi aikaa työhön sitoutuvia henkilöitä. Hyvin työstään suoriutuvalla on myös mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen töihin.

Työaika työssä on ma-pe klo 7-15.30.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, hae meille ohessa olevan hakupainikkeen tai rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi ja työ-/koulutustaustastasi.

Lisätietoja voit halutessasi kysellä puhelimitse Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.