(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija päivätöihin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Oletko käytännön tekijä? Haemme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla reipasta työntekijää mekaaniseen kokoonpanotyöhön Hollolaan.

Työ on sähkötyökaluilla tehtävään fyysistä tuotteiden kokoonpanotyötä asiakasyrityksemme tuotannossa. Tässä hommassa pääset liikkumaan ja näkemään työsi jäljen! Työhön koulutetaan, mutta toivomme aikaisempaa kokemusta käsityökalujen käytöstä. Työ edellyttää tekijältään huolellista ja työtä pelkäämätöntä otetta. Huomioithan, että paikka vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työtehtävät sisältävät tuotteiden nostelua, seisomista sekä liikkumista.

Eduksi tehtävään katsomme aikaisemman kokemuksen kokoonpanotyöstä, mutta voit olla myös oppimishaluinen työntekijä, jolta löytyy vapaa-ajalta soveltuvaa kokemusta. Tehtävä sopii hyvin työuransa alussa olevalle tai vaikka välivuotta viettävälle henkilölle, kunhan on halu ja kyky oppia uutta sekä asenne työhön kohdallaan.

Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30 ja tarjolla on rennossa porukassa tehtävä monipuolinen työ.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukana heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä hyvin pärjäävällä on mahdollisuus jopa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat pidemmällä määräaikaisuudella Baronan kautta. Työ sopii myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle, joka etsii töitä esimerkiksi vuodeksi eteenpäin.

Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien päässä Salpakankaalla Hollolassa.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksen pääset jättämään oheisen linkin kautta ja mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä paikkaan liittyen niin soittele rekrytoinnista vastaavalle henkilölle Baronalle: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 5724853. Parhaiten olemme tavoitettavissa arkisin klo 9-10 välillä.

Parhaiten olemme tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välillä.