(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija päivätöihin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Oletko käytännön tekijä? Haemme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla reipasta työntekijää mekaaniseen kokoonpanotyöhön Hollolaan.

Työ on sähkötyökaluilla tehtävään fyysistä tuotteiden kokoonpanotyötä asiakasyrityksemme tuotannossa. Tässä hommassa pääset liikkumaan ja näkemään työsi jäljen! Työhön koulutetaan, mutta toivomme aikaisempaa kokemusta käsityökalujen käytöstä. Työ edellyttää tekijältään huolellista ja työtä pelkäämätöntä otetta. Huomioithan, että paikka vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työtehtävät sisältävät tuotteiden nostelua, seisomista sekä liikkumista.

Eduksi tehtävään katsomme aikaisemman kokemuksen kokoonpanotyöstä, mutta voit olla myös oppimishaluinen työntekijä, jolta löytyy vapaa-ajalta soveltuvaa kokemusta. Tehtävä sopii hyvin työuransa alussa olevalle tai vaikka välivuotta viettävälle henkilölle, kunhan on halu ja kyky oppia uutta sekä asenne työhön kohdallaan.

Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30 ja tarjolla on rennossa porukassa tehtävä monipuolinen työ.

Etsimme töihin henkilöä, joka on valmis sitoutumaan töihin pidemmäksi aikaa, ainakin syksyyn saakka. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukana heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä hyvin pärjäävällä on mahdollisuus jopa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sopii myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle, joka etsii töitä esimerkiksi vuoden loppuun saakka.

Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.