(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija ovitehtaalle
JELD-WEN Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
JELD-WEN Suomi Oy
JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää yhteensä noin 280 henkilöä Suomessa.
Toimenkuva
Haemme Jeld-Wen Suomi Oy:lle Vääksyn ovitehtaalle sisäovien valmistukseen henkilöitä kokoonpanotehtäviin. Tehtävinä ovat pääasiassa kasaus ja tiivistäminen.

Tässä tehtävässä et vain istu ja ihmettele, vaan pääset tekemään työtä, jossa oma kädenjälki näkyy.

Tarkoituksemme on rekrytoida pitkäaikaisia osaajia, joten suurin osa työpaikoista tähtää vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi tarpeena on myös määräaikaisia ja kesätyöntekijöitä.

Työpaikka sijaitsee kauniissa Vääksyssä, huomioithan oman auton tarpeen työmatkoissa.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai kokemus puu- ja levyalan työtehtävistä on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämätön, sillä sinut koulutetaan tehtäviisi. Arvostamme joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, valmiutta vuorotyöhön sekä halua oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä. Lisäksi opit Lean-perusteiden hallinnan.
Muut tiedot
Jeld- Wen Suomi Oy tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön ovivalmistuksen ytimessä. Tavoitteena on luoda työympäristöä, jolle on ominaista moniosaaminen, vastuullinen toiminta, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus.

Täytä hakemus pikaisesti www.vmp.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Nämä paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Varamiespalvelu Lahti / Niko Reinikainen 040355 8994 / Lahden toimisto (03) 873 200
Kesto
3-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.