(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, osa-aikainen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Asiakasyrityksemme on teollisuusalan toimija, jonka toimialana on teollisuuden ja liikennevälineiden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyvien toimilaitteiden ja komponenttien tuotekehitys ja valmistus.

Haemme asiakasyrityksellemme nyt osa-aikaista kokoonpanija.

Kokoonpanijana työskentelet asiakasyrityksemme laadukkaiden tuotteiden parissa. Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisten komponenttien purku- ja kokoonpanotöistä.

Tehtävässä ei vaadita sähköpuolen osaamista tai kokemusta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kokoonpanosta tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä. Myös kaikki kädentaitoja vaativat harrastuksen tukevat tehtävässä menestymistä. Asiakkaamme järjestää työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen, joten tärkeintä on reipas asenne ja tekemisen meininki.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa hyvien bussiyhteyksien päässä ja kyseessä on päivätyö. Töitä on noin 2-3 päivää viikossa työtilanteesta riippuen. Työt kestävät arviolta kesän loppuun asti.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.