(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, osa-aikainen, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemmekin nyt asiakkaallemme AGCO Powerille uusia keikkaluonteisia kokoonpanijoita moottorikokoonpanoon. 

Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanoon. Työ on määräaikainen. Työt alkavat heti ja työsuhde kestää alustavasti vuoden loppuun asti. 

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti tuotannon tarpeen mukaan ja omiin työvuoroihin on mahdollista vaikuttaa. Työ sopii siis myös hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen. Kyseessä on vuorotyö. Työsuhde alkaa kattavalla 2 viikon palkallisella perehdytysjaksolla.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, esim. konetekniikan alalta tai metallilinjalta. Myös aikaisempi kokoonpanon tai asennuksen työkokemus sekä kokemus käsi- ja paineilmatyövälineiden käytöstä katsotaan eduksesi. Lisäksi mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parissa on hyödyksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea!

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Laura Arvonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 597 5922 tai laura.arvonen@nordic.fi.