Kokoonpanija Orimattilaan kesäsesonkiin
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Haemme käsistään kätevää ja fyysiseen työhön soveltuvaa puu- ja metallituotteiden kokoonpanijaa Orimattilaan asiakasyrityksemme kiiresesonkiin.

Työhösi kuuluu koota käsin asiakasyrityksen metalliosista ja puusta valmistettavia tuotteita. Perustyökalut, kuten paineilma- sekä sähkötyökäsikoneiden käyttö on työssäsi arkipäivää, joten katsomme kokemuksen näiden käytöstä tehtävässä ehdottomaksi eduksi. Työ vaatii jonkin verran voimaa ja valmiutta fyysiseen työhön, sillä koottavat tuotteet valmistetaan puusta tai metallista ja niiden siirtelyn/nostelu vaatii valmiutta perusfyysiseen työhön.

Lisäksi eduksi katsomme sinulta aikaisempaa kokemusta jonkinlaisista kokoonpanotehtävistä sekä esimerkiksi puu/metallialan tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään perehdytetään.

Tarjolla on käytännönläheinen ja kokoaikainen työ omalla alallaan hyvin menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta kesän aikana sopimuksen mukaan. Töiden alustavasti arvioitu aloitus on mahdollisimman pian. Olethan valmis sitoutumaan ainakin elokuun loppuun saakka töihin, emme tällä hetkellä etsi pelkästään kesäkauden työntekijää.

Työ on päivätyötä, työaika ma-pe klo 7-15.30.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi ja työ-/koulutustaustastasi. Hakemuksia aletaan käsitellä huhtikuussa, jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462477
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila, Lahti