(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, Nokian Raskaat Renkaat Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.


Etsimme nyt Nokian Raskaille Renkaille neljää henkilöä kokoonpanon työtehtäviin.

Edellytykset:

Työntekijän tulee olla varustettu oikealla asenteella, ripeällä työotteella ja halulla kehittyä ja oppia uutta. Joustavuus on myös toivottavaa. Aikaisempi työkokemus tuotannon tehtävistä on myös eduksesi. Työssä vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa.

Lisätietoja:

Henkilöt palkataan määräaikaiseen työsuhteeseen. Osa tehtävistä on täysillä viikkotyötunneilla olevia paikkoja ja osa tehtävistä tarvittaessa töihin kutsuttavia paikkoja, ja työmäärä voi vaihdella tilanteen mukaan, mutta tällä hetkellä töitä kyetään tarjoamaan erittäin hyvin. Työt kestävät ainakin vuoden 2018 loppuun.
Kyseessä on 5-vuorotyö.
Työt alkavat kattavalla, palkallisella perehdytyksellä.


Nokian Raskaat Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.


Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 4 600. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ Helsingissä.