(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme suurelle asiakkaallemme Nokialle haastaviin kokoonpanotehtäviin kolmea uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.


Työ pitää sisällään erilaisia teollisuuden kokoonpanotehtäviä. Työ on vaihekokoamista ja valittaville työntekijöille opetetaan alussa tietyt osat kokonaiskokoonpanosta. Kokemuksen kasvaessa opetetaan valittaville henkilöille lisää eri vaihteita. Työ itsessään ei ole erityisen raskasta, mutta toivomme kuitenkin tekijöiltä hyvää fyysistä kuntoa, koska työpäivän aikana tehdään paljon toistoja.


Työ alkaa palkallisella koulutusjaksolla, jossa opetetaan jokainen kokoonpanon vaihe vanhemman kokoonpanijan opastukselle. Koulutusjakso kestää henkilöstä ja tehtävästä riippuen muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen.


Hyvä asenne sekä halu ja taito oppia uutta ovat avainasemassa asiakkaallamme. Opeteltavaa on paljon, mutta se tekeekin työstä myös mielekästä.


Kyseessä on vuorotyö, jossa tehdään niin aamu-, ilta- kuin yövuoroa. Töitä tehdään myös viikonloppuisin.


Työt alkavat porrastetusti siten, että viimeiset henkilöt aloittavat kesäkuun alussa.


Mikäli koet olevasi työntekijä, jota olemme etsimässä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa