(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija muoviteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Laitilaan KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä kokoonpanotyöhön muovituoteteollisuuteen. Tehtäviisi kuuluu mm. kokoonpano- ja pakkaustyöt. Töitä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Toivomme hakijalta hyvää käsimotoriikkaa, näkökykyä, oma-aloitteisuutta sekä asennetta työntekoon. Työ sisältää erilaisten pakkausten nostelua, joten sinulla pitää olla hyvä fyysinen kunto. Suomen kielen taitoa tarvitaan työohjeiden ymmärtämiseen. Eduksi katsomme teknisen alan ammatillisen koulutuksen, työkokemuksen ja trukinajotaidon. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Aiempi kokemus alalta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön koulutetaan. Asenne ratkaisee aina!

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi määräaikainen, mutta tämän jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.1.2020. Liitä mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.