(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija / muovihitsaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2018

Haemme asiakkaallemme Hollolaan ammattitaitoista Kokoonpanijaa/muovihitsaajaa.

Työnkuvaan kuuluu mm. muovihitsausta, kokoonpanoa ja putkitusta.

Toivomme sinulta työkokemusta konepajoilta / puusepänteollisuudesta. Sinulla olisi hyvä olla myös piirustusten lukutaito sekä hyvät kädentaidot. Trukilla ajotaito sekä kokemus muovihitsauksesta katsotaan eduksi.

Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja hyvän työasenteen omaava henkilö. Sinulla on myös mahdollisuus satunnaisiin reissutöihin.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, joka käynnistyy määräaikaisella vuokratyösuhteella, toivomme tehtävään sitoutuvaa tekijää. Kyseessä on päivätyö klo 7-15.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän pikaisesti työhakemuksesi palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.