(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija Metsolle
Metso Flow Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme Metso Flow Control Oyj:lle tuotantoon toimilaitteiden kokoonpanotehtäviin hyvän asenteen omaavia henkilöitä päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen. Moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Metson Hakkilan venttiilitehtaalla monipuolisessa toimilaitteiden kokoonpanossa. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja komponentteja.

Odotamme sinulta hyvää motivaatiota ja oppimiskykyä, sekä positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden kokoonpanotehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys.

Työsuhteen kesto on aluksi 6 kuukauden määräaikainen, mutta arvostamme mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään päivävuorossa, jossa on käytössä joustavat työajat.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi