(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija Metos Oy:lle
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Löytyykö sinulta jo kokemusta mekaanisesta kokoonpanosta etkä pelkää fyysistä työtä? Tule mukaan osaavaan ja mukavaan kokoonpanoporukkaan Metos Oy:lle Keravalle.

Metos Oy:n ammattikeittiölaitteiden ja -kalusteiden kokoonpanotiimiin kaivataan lisävahvistusta määräaikaiseen työsuhteeseen Keravalle. Työsuhde on alkuun määräaikainen syksyn ajan, mutta hyvin työssä pärjäävällä on hyvät mahdollisuudet pidempikestoiseenkin työsuhteeseen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen mekaanisesta kokoonpanosta ja sähköosaamisesta, mutta tehtävässä pärjäämiseksi tärkeintä on aito motivaatio ja halu oppia uutta.

Metoksella työskentely on suurilta osin tiimityötä, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työntekijänä olet tehokas, täsmällinen ja et kavahda fyysisenkään työn tekemistä. Pääset osallistumaan myös oman tuotelinjasi kehitystyöhön yhdessä tiimisi kanssa. Tuotantotilat ovat modernit, turvalliset ja siistit. Metoksella on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioinnit. Eduksi luetaan myös kokemus 5S ja LEAN -työskentelytavoista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä. Työsuhteesi solmitaan Baronan kanssa ja lähtökohtaisesti työskentely tapahtuu päivävuorossa. Toivomme sinulta kuitenkin valmiutta työskennellä myös iltavuoroissa.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi