(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija metalliteollisuuteen
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Haemme kokoonpanijoita pitkäaikaiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakasyrityksellemme Helsinkiin vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa vuorossa hyvien työkaverien ympäröimänä.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen työntekijöitä isojen teollisuuskoneiden kokoonpanotehtäviin. Työ sopii hyvin esim. syksyllä 2018 opiskelemaan lähtevälle henkilölle kuin myös pitkäkestoista työtä etsivälle alan kokeneelle osaajallekin. Sopiva tausta tähän työhön on metallialan tai sähköalan peruskoulutus, tai sitten vastaava työkokemus. Työtehtävät keskittyvät teollisuuteen tarkoitettujen isojen koneiden kokoonpanotehtäviin ja varusteluun. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa, koska monipuolisten valmistusvaiheiden opetteluun kuluu huomattavasti aikaa työvaiheesta riippuen. Hakijalla tulee olla edellä mainittu koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti.

toivomme hakijoilta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

  • vuorotyövalmiuksia 2- ja 3-vuorotyöhön

  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä

  • kehittyä alan ammattilaiseksi

  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.