(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija (metalliteollisuus), Hollola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Haemme asiakkaallemme REIPASTA KOKOONPANIJAA Hollolaan.

Työtehtävinä ovat erilaisten ilmanvaihtokoneiden ja jäähdyttimien kokoaminen eri komponenteista. Työ on kokoaikainen päivätyö ja määräaikainen vähintään puolen vuoden ajan.

Toivomme, että omaat oma-aloitteisen ja reippaan asenteen työntekoon. Lisäksi arvostamme sitoutunutta otetta työhön, mutta osaat olla myös tarpeen tullen joustava. Työ on jonkin verran fyysistä, joten edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa.

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Kokemus metallialan kokoonpanotöistä katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi 0401731213 tai Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: kokoonpano, tuotantotyöntekijä, metalliteollisuus, teknologiateollisuus