(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija, metalliala
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme metallituotteiden kokoonpanijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille. 

Työnkuvaus

Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia metallialan hommia. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi sekä isojen metalliosien kokoonpanoa että muita metallialan töitä, kuten sahausta, kierteytystä, kiilaurien painamista, poraamista ja kappaleiden viimeistelyä. Varaston ylläpito, tavaroiden lastaaminen, purku ja pakkaaminen ovat myös osa työpäiviesi kulkua.

Työn edellytykset

Metallialan koulutus ja kokemus metallitöistä on työssä menestymisellesi välttämätöntä. Perustyökalujen käyttö onkin sinulle tuttua kauraa. Tyyppinä olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Osaat ehkä jo ajaa trukilla tai haluat oppia sen. Lisäksi töiden alkaessa tarvitset voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin.

Mitä tarjoamme

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti metallialan hommia kuten kokoonpanoja ja varaston ylläpitoa. Saat tueksesi osaavan pienen tiimin. Työpäiväsi vietät siistissä ja viihtyisässä työympäristössä.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)