Kokoonpanija Linjateräs Oy:lle Tampereelle
Linjateräs Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

"Linjateräs Oy perustettiin vuonna 1965 ja ensimmäinen automaattinen maalauslinjamme starttasi 1970-luvulla. Siitä asti olemme vakavaraisena perheyrityksenä kehittäneet uusia innovaatioita ja kasvattaneet toimintaamme asiakkaidemme parhaan edun mukaisesti - määrätietoisesti ja haasteita kaihtamatta.

Korkea laatu on meille äärimmäisen tärkeää. Tarkan laadunvalvonnan ja toiminnanohjauksen ohella henkilöstöämme koulutetaan koko ajan. Seuraamme alan trendejä tarkasti, jotta pystymme tarjoamaan sinulle laatua paitsi tänään, myös jatkossa. Haluamme olla markkinoiden laadukkain kokonaisratkaisujen tarjoaja. Laadukkuus eri aspekteineen mahdollistaa laatujohtajuuden. Linjateräkselle on myönnetty sekä ISO 9001:2015 laatusertifikaatti että ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Haluamme toimia esimerkillisesti kaikin tavoin ja henkilöstömme työterveys ja -turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi toteutamme erilaisia turvallisuutta parantavia ratkaisuja ja monitoroimme niitä koko ajan. Siisteys on myös osa laatua ja turvallisuutta, josta pidämme huolen joka päivä."

Etsimme nyt Linjateräs Oy:n ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen tuotannon tiimiin uutta työtoveria

KOKOONPANIJAN

työtehtäviin. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja valittu henkilö työllistyy suoraan Linjateräksen omaksi työntekijäksi. Työ on kokoaikainen (40 h/vko).

Työhösi kuuluu erilaiset kokoonpanon työtehtävät. Saatat esimerkiksi purkaa tuotteen, laittaa tuotteen maalattavaksi eteenpäin, ja tämän jälkeen kasaat tuotteen uudelleen. Työssäsi käsittelet sekä pieniä tuotteita, että isompia tuotteita. Joissain työvaiheissa voi kestää kaksikin päivää, joten sinulla tulee olla kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Työhösi voi kuulua myös suojausta ja tuotteiden pussittamista.

Menestyt tehtävässä, jos olet itseohjautuva, oma-aloitteinen, positiivisen työasenteen omaava ja omaat hyvän fyysisen kunnon. Tarvitset työssäsi myös tarkkuutta ja ripeyttä. Olet aikaansaava ja nautit käsillä tekemisestä.

Teet työtä päivävuorossa, joko klo 8-16 tai klo 9-17.

Palkkauksesi sovitaan osaamisesi mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2021 aikana.

Hyvä yhteishenki ja fiilis ovat toimivan yrityksen perusta. Vaikka työ, sen laatu ja muut työhön liittyvät seikat otetaankin aina vakavasti, itseään ei aina tarvitse ottaa. Huumori, yhdessä oleminen ja yleinen positiivisuus kuuluvat tärkeänä osana Linjateräksen ilmapiiriin. Toivomme siis sinulta, että jaat nämä arvot Linjateräksen kanssa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Haethan tehtävää kotisivujemme www.adecco.fi kautta mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 24.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Noora Heinonen, p. 040 482 4608 (arkena klo 8-16), noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507886
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere