(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija keittiölaitteiden tuotantoon
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Onko sinulla kokemusta mekaanisesta kokoonpanotyöstä ja haluat työskennellä modernissa ja turvallisessa tuotantotilassa päivävuorossa?

Asiakkaamme Metos Oy Ab valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja-kalusteita. Metos auttaa ammattikeittiöitä menestymään. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Suomessa Metos työllistää 360 henkilöä.

Etsimme Metoksen Keravan tehtaalle kokoonpanijoita pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Ammattikeittiöiden valmistus on tiimityötä. Tuotannossa työskennellään tiimeissä turvallisissa ja siisteissä tuotantotiloissa, jonka ISO 9001 ja 14001 -sertifioinnit sekä 5S ja LEAN -työskentelytavat varmistavat.

Metoksen henkilöstö on ammattikeittiöiden ammattilaisia ja uudet työntekijät perehdytetään ja koulutetaan monipuolisiin tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työtä tehdään päiväaikaan ja työajat joustavat tarvittaessa. Maku-ravintolamme tarjoaa mahdollisuuden maittavaan lounasruokailuun.

Kokoonpanotyössä onnistut parhaiten, kun sinulla on

  • kokemusta mekaanisesta kokoonpanosta tai ohutlevytuotannosta
  • huolellisuus ja tarkkuus toimintatapana
  • halua toimia tiimissä ja yhteistyössä mukavien työkavereiden kanssa
  • halu kehittää toimintaa ja osallistua tuotelinjasi kehitystyöhön yhdessä tiimisi kanssa
  • sähköturvallisuuskortti (tarvittaessa saat sen myös suoritettua Metoksen kautta)

Kiinnostuitko tehtäväst? Jätä hakemuksesi meille heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi