(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija (keikkatyö)
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Haemme asiakkaallemme Abloy Oy:lle KOKOONPANIJOITA keikkatyöhön Joensuuhun.

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Tällä hetkellä henkilöstöresurssin tarvetta on eniten teknisemmän kokoonpanon osastoilla, mm. sähkölukkojen ja rakennushelojen kokoonpanossa. 

Työtä tehdään itsenäisesti omassa työpisteessä, mutta kuitenkin osana tiimiä. Abloylla tehdään tällä hetkellä 2-vuorotyötä, joten toivomme sinulta valmiutta sekä aamu- että iltavuoroihin. 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Odotamme sinulta teknistä ymmärrystä ja sorminäppäryyttä, koska työssä käsitellään pieniä lukon osia. Lisäksi odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen, erityisesti kokoonpanotyöstä sekä tehtävää tukevan ammatillisen koulutuksen ja/tai kokemuksen ICT-, automaatio- tai elektroniikka-asennusten parista. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle:

- Työpaikan Suomen Top10-työnantajien joukossa
- Kattavan perehdytyksen työhön

- Mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina
- Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
- Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
- Go Onin kattavat henkilöstöedut

Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa.Perehdytyksen vuoksi toivomme, että olisit alussa käytettävissä useamman vuoron viikossa. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 10,05e/h (+ iltalisä iltavuorolta).

Haluatpa lisätienestejä opintojen oheen tai kartuttaa nykyistä tiliäsi lisätöillä, jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kuvailethan hakemuksessa tilannettasi ja miten olisit käytettävissä työhön. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Helka Kurittu p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-16), helka.kurittu@go-on.fi