(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija KaVo Kerrille
KaVo Kerr

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Kiehtooko sinua teknologia, oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä voi olla sinulle sopiva työpaikka tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme KaVo Kerrille motivoituneita ja oppimishaluisia hammasröntgenlaitteiden kokoonpanijaa määräaikaisiin projekteihin Tuusulaan. KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Töiden kesto on arviolta toukokuusta syyskuun loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävällä voi olla mahdollisuus myös pidemmäksikin aikaa. Töitä tehdään päivävuorossa KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä, joissa käytät sähkö- ja käsityökaluja ja teet juotoksia piirilevyille. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua tuotteiden testaus- ja pakkaustehtäviä. Toivomme hakijalta teknisen alan koulutusta kuten elektroniikka-asentajan tutkintoa tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tuotannon kokoonpanotehtävistä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kokoonpanotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin siistissä tuotantotilassa. Voit myös tutustua KaVo Kerriin tarkemmin tämän videon kautta: www.youtube.com/watch?v=oKov9csd9WQ&t=1s

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi