(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija KaVo Kerrille
KaVo Kerr

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Kiehtooko sinua teknologia, oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä on sinulle tarjolla töitä.

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme KaVo Kerrille jopa neljääkymmentä motivoitunutta ja oppimishaluista työntekijää määräaikaiseen projektiin tuotannon kokoonpanotehtäviin. KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Projekti kestää vuoden 2018 loppuun ja työskentely tapahtuu päivävuorossa KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä sekä pakkaus- ja varastotehtäviä. Aiempi kokemus tuotannon töistä sekä tekniset ammattiopinnot ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä tehtäviä on tarjolla niin alan ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin asentajille. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kokoonpanotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin. Työntekijöiden käytössä ovat myös henkilökuntaruokala sekä kuntosali. Voit myös tutustua KaVo Kerriin tämän videon kautta: www.youtube.com/watch?v=oKov9csd9WQ&t=1s

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi