(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija - Juva - Juva
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Sisuwood Oy on usean alan ammattilaisen Etelä-Savoon Juvalle vuonna 2006 perustettu erikoispuusepäntehdas. Osaaminen perustuu vuosikymmenten työskentelyyn alan eri tehtävissä tuotannosta johtoon saakka.Sisuwood valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin. Yritys toimii niin saneeraus- kuin uudisrakentamisen kohteissa. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. Etsitkö lisätienestejä opiskelusi tai muun työn ohessa? Haemme asiakasyrityksellemme Sisuwood Oy:lle Juvalle kokoonpanijoita osa-aikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus olisi mahdollisimman pikaisesti ja töitä olisi vaihtelevasti tarjolla kevääseen saakka. Osa paikoista täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta erityisesti tarvitsemme tekijöitä viikoille 9 ja 10. Mahdollisuus myös jatkoon.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluvat kalustamiseen ja sisustamiseen liittyvien tuotteiden kokoaminen ja kalusteiden kantaminen. Lisäksi työhön sisältyy erilaisia aputöitä. Työt tehdään 2-vuorotyönä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta hyviä käden taitoja, perustyökalujen käyttötaitoa ja tiimityövalmiutta. Asenteesi työntekoon on kohdallaan ja opit uudet työtehtävät nopeasti. Rakennus- tai puusepänalan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osa-aikatyön korkealuokkaisten erikoispuusepän tuotteiden kasaustehtävissä, mukavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen työllesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.2.2018 mennessä Kaislanet-palveluun. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 379 7827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti puh. 040 7143 492.