Kokoonpanija Joensuuhun
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haemme asiakkaallemme KOKOONPANIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat kauttamme määräaikaisella työsuhteella, mutta asiakkaan toiveena on löytää sitoutumiskykyinen työntekijä.

Työtehtäviisi kuuluvat muovituotteiden esikokoonpano, liimaus, maalaus ja loppukokoonpanon tehtävät. Työt sijaitsevat n. 20km päässä Joensuun torilta.

Sinulta toivotaan teknistä silmää, sorminäppäryyttä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Oma-aloitteisuus ja reippaus ovat toivottavia ominaisuuksia pitkäaikaisesti työssään pärjäävälle työntekijälle.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 1-vuorotyö

Palkkaus: Muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES, aloitus TVL 3.

Aloitusajankohta: Työt alkavat sovitusti, mielellään helmikuun alkupuolella.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550745
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (mervi.leinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505999580
  • Sijainti: Joensuu, Ilomantsi