(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija (huonekaluteollisuus)
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Etsimme asiakkaallemme KOKOONPANIJAA Lahteen huonekaluteollisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinä ovat erilaiset huonekaluteollisuuden kokoonpanotyöt kuten sohvien ja rahien kasaaminen. Työ on urakkatyötä, joten edellytämme sinulta reipasta asennetta ja otetta työhön.

Työ on määräaikainen sijaisuus vähintään kuukauden ajan. Työsuhteelle on mahdollisesti jatkoa sijaisuuden jälkeen, mikäli työntekijä kykenee opettelemaan myös muita tuotannon työvaiheita. Työajat ovat ma-pe, klo 6:00-14:30.

Toivomme sinulta halua uuden oppimiseen ja hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus kokoonpanosta ja runkonaulaimen käytöstä tai rakennusalalta katsotaan eduksi.

Vuokratyösuhteen jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi