(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija / Hitsaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Lievestuoreelle Kokoonpanijaa/Hitsaajaa.
Hitsattavat kappaleet on kevyitä, kirkkaita ja ruostumattomia. Työhösi voi kuulua myös muita vaihtelevia metallialan tehtäviä. Valitulle henkilölle teetetään hitsaustesti.

Työ alkaa kuuden (6) kuukauden määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme omaksi työntekijäksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo. 6-14 ja 14-22 välillä.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestymisen edellytyksenä on kova asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan sekä metallialan koulutus ja/tai kokemus hitsaamisesta. Työpaikka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Jyväskylästä, joten sijainnin ja vuorotyön vuoksi oma auto helpottaa töissä kulkemista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa, siistissä työympäristössä, jossa on myös nykyaikaiset laitteet käytössä. Suurin osa asiakkaamme työntekijöistä eivät ole töissä vain rahan takia vaan koska työporukka on hyvä ja jokaiselle annetaan tietynlainen vapaus tehdä asioita. Tosin jos haluat tehdä rahaa niin myös tämä on mahdollista, sillä töitä on tarjolla paljon, ja voit halutessasi esim. työskentelemällä viikonloppuisin nostaa ansiotasoasi mukavasti. Täällä pystyt varmasti kehittymään ja saat mielenkiintoisen ja motivoivan työn voimakkaasti kasvavassa metallialan yrityksessä.

Lisätiedot ja hakeminen

Koska olet lukenut tänne asti niin laita hakemuksesi nopeasti järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kokoonpanija / Hitsaaja (ID 6128) sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 9.12.2018.