(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija / Eristäjä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Lievestuoreelle pakokaasujärjestelmän lämpöeristystyöhön kokoonpanijoita.

Työ alkaa kuuden (6) kuukauden määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme omaksi työntekijäksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo. 6-14 ja 14-22 välillä.

Työssä menestymisen edellytyksenä on kova asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan sekä tarkkuus ja näppärät kädet, sillä työtä tehdään käsityönä. Katsomme eduksi soveltuva koulutuksen (esim. metallialan, artesaanialan) ja/tai aiemman työhön soveltuvan työkokemuksen.
Työpaikka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Jyväskylästä, joten sijainnin ja vuorotyön vuoksi oma auto helpottaa töissä kulkemista.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa, siistissä työympäristössä, jossa on myös nykyaikaiset laitteet käytössä. Suurin osa asiakkaamme työntekijöistä eivät ole töissä vain rahan takia vaan koska työporukka on hyvä ja jokaiselle annetaan tietynlainen vapaus tehdä asioita. Tosin jos haluat tehdä rahaa niin myös tämä on mahdollista, sillä töitä on tarjolla paljon, ja voit halutessasi esim. työskentelemällä viikonloppuisin nostaa ansiotasoasi mukavasti. Täällä pystyt varmasti kehittymään ja saat mielenkiintoisen ja motivoivan työn voimakkaasti kasvavassa metallialan yrityksessä.

Koska olet lukenut tänne asti niin laitathan hakemuksesi saman tien järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Kokoonpanija / Eristäjä (ID 6085) sillä alamme täyttämään paikkoja heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.10.2018.