Kokoonpanija elementtien kokoonpanoon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Etsimme Ylöjärvellä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kokoonpanijoita kylmähuone-elementtien tuotantoon.

Asiakasyrityksemme on perinteikäs rakennustuoteteollisuuden toimija. Ylöjärvellä sijaitsevassa tuotantolaitoksessa valmistetaan rakennuselementtejä, jotka ovat laadultaan markkinoiden ehdotonta kärkeä.

Etsimme nyt kokenutta kokoonpanijaa elementtituotannon pariin. Töitä tehdään pääasiassa 2-vuorossa ma - pe välillä, jossa iltavuoro tekee ma- to välillä 10h päivinä perjantain sisään. Valmius 3-vuoroon myös oltava.

Työtehtävät pitävät sisällään kokoonpanotyötä piirustusten mukaan, valmiiden elementtien viimeistelyä ja siistimistä, sekä osaamisesta riippuen komponenttien valmistamista. Työssäsi käsittelet monipuolisesti tuotteisiin tulevia eri materiaaleja. Työtä tehdään pääasiassa käsin ja työkaluja apuna käyttäen, joten hyvät kädentaidot sekä hyvä fysiikka ovat ehdottomia edellytyksiä työssä menestymiselle. Piirustusten pohjalta toteutettujen kappaleiden kokoonpanossa looginen päättelykyky ja maalaisjärki ovat ehdottomia edellytyksiä. Työssäsi valmistat useita erilaisia elementtejä päivittäin, joissa työvaiheet vaihtelevat.

Eduksi katsottava tausta tehtävään valittavalle henkilölle voi olla esimerkiksi kokemus rakennusalalta, metalliteollisuudesta, rakennustuoteteollisuudesta tai valmistavasta teollisuudesta.

Tarjoamme mahdollisuuden työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä sekä monipuolisen työnkuvan. Kokemuksesi ja osaamisesi voivat vaikuttaa lopulliseen työnkuvaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, josta työnsä hyvin tekevälle voi aueta mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille. Palkkaus teknologiateollisuuden tessin pohjalta ja kokemuksesi mukainen.

Jos olet ahkera, päätä ja käsiä kokoonpanoon/asennuksiin omaava tekijä, laitathan hakemusta rohkeasti tulemaan. Rekrytointia hoitaa Baronalla Miikka Innala puh: 050 4715136. Hakemukset oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268065
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0504715136
  • Sijainti: Ylöjärvi, Tampere