(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija elektroniikkateollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Kiinnostaako sinua työskennellä sähkö- ja elektroniikkainstrumenttien kokoonpanotehtävissä? Kauttamme pääset haastamaan itseäsi uusien tehtävien oppimisessa tai kehittämään omaa osaamistasi. Haemme Tuusulassa sijaitsevaan asiakasyritykseemme työntekijöitä tarkkuutta vaatiiviin kokoonpanotehtäviin.

Haemme asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijöitä esimerkiksi sähkö- ja elektroniikkatuotteiden pariin. Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uusia tehtäviä. Lisäksi sorminäppäryys sekä huolellinen työskentelytapa katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä määräaikaisessa työsuhteessa. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä työhön valituksi tulemiselle.

Työtä tehdään kokoaikaisesti päivävuorossa määräaikaisessa työsuhteessa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Hyvin työssä pärjäävällä työntekijällä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin haethan heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.