Kokoonpanija, 0-40h/vko, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

People are our Power - Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 - 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Etsimme nyt AGCO Powerin moottorikokoonpanoon tarvittaessa töihin kutsuttaviin työsuhteisiin

KOKOONPANIJOITA 

Työ pitää sisällään kokoonpanotehtäviä maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta ja halua oppia sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpano- tai asennustöistä ja paineilmatyökalujen käytöstä. Konetekniikan tai metallialan ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parista katsomme eduksesi. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Työtä tehdään 2-vuorossa ja/tai 3-vuorossa tuotannon työkuorman ja tarpeen mukaisesti (0-40h/vko).

Työ alkaa mahdollisimman pian määräaikaisena työsuhteena ja kestää heinäkuun 2021 loppuun saakka. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjolla on nyt työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

KIINNOSTUITKO? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää Nordicin kautta heti sillä paikat täytetään nopeasti. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi, 050 308 5691 . Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 308 5691, niin otamme sinuun yhteyttä. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421436
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maria Soukka (maria.soukka (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Linnavuori, Pirkanmaa