(Poistunut julkaisusta)

Kokonaisarkkitehti, Istekki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT -toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 130 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

Etsimme kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme asiakaskohtaista

KOKONAISARKKITEHTIÄ

Istekin Maakuntapalvelut ryhmään vakituiseen työsuhteeseen.

Kokonaisarkkitehdin tehtävässä vastaat oman vastuuasiakkaasi kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta ja kehittämisestä. Tässä tärkeässä tehtävässä työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja toimit yhteyshenkilönä asiakkaamme suuntaan kaikissa arkkitehtuuriin liittyvissä asioissa. Kokonaisarkkitehdin tehtävässä vastaat pääasiassa ylemmän tason arkkitehtuurin kehityksestä, mutta tarvittaessa kykenet toimimaan myös sovellusarkkitehtina tai pääsuunnittelijana asiakasprojekteissamme.

Kokonaisarkkitehtinä vastaat omalta osaltasi asiakaslupausten täyttämisestä ja tuet asiakaspäälliköitämme myynnin tarjousvaiheessa etenkin arkkitehtuuriin liittyvissä asioissa. Keskeinen tehtäväsi on ymmärtää sekä kuvata asiakkaan IT-ympäristön kehitystarpeita ja tarjota siihen ratkaisuja, joilla voimme tukea asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutustaustaa
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Jonkin kokonaisarkkitehtuurimenetelmän tuntemusta (esim. JHS179 tai TOGAF)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Rohkeutta tarttua haasteisiin ja tarjota uusia ratkaisuja asiakkaalle
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
 • Ymmärrystä teknologisista murroksista, uusista teknologioista ja niiden käyttökelpoisuudesta erilaisiin tarpeisiin

Arvostamme:

 • Aikaisempia näyttöjä kokonaisarkkitehtuurien laatimisesta sisäisisille tai ulkoisille asiakkaille
 • Kokemusta ICT- palveluntuottamisen liiketoimintamalleista
 • Aikaisempaa kokemusta projektinhallintamenetelmistä ja projektien onnistuneesta läpiviennistä
 • Osallistumista alan julkaisuihin ja tutkimustyöhön
 • Sote ja kuntasektorin kokemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Meillä saat kattavat henkilöstöedut ja ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen. Toimipisteesi voi sijaita joko Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella tai Oulussa valintasi mukaan. Meillä etätyöskentely on kuitenkin myös joustavasti sovittavissa, joten työtä on mahdollista hoitaa myös muilta paikkakunnilta käsin.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 25.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.